Főoldal

116 db matrac azonnal raktárról!

Telefonszám20 289 19 91

Ceriflex Selena Comfort 22 vákuummatracok

Készlet Méret Ár
Alacsony készlet! 1 db 80x200cm 61 800 Ft
49 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 100x200cm 59 600 Ft
54 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 90x200cm 68 800 Ft
54 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 140x200cm 104 800 Ft
83 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 160x200cm 118 800 Ft
94 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 180x200cm 131 800 Ft
105 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 200x200cm 183 500 Ft
146 800 Ft

Rövid jellemzők

A Ceriflex Selena Comfort 22 vákuummatrac egy olcsó megoldást jelent azoknak, akik azonnal elvihető, akciós matracok között keresnek olyan vákuummatracok körében, amelyek hosszú távú kényelmes megoldást jelentenek. A vákuummatracok között majdhogynem egyedülálló 22 cm-es magasságának és minőségi Elioflex magjának köszönhetően nagyobb terheléssel is megbirkózik.

Termék információk
Zónák száma: Nem zónázott
Egyedi méret: Igen
Gyártó: Ceriflex
Teherbírás: 130 kg felett
Huzat típusa: Fix
Keménység: Félkemény
Matrac magasság: 22cm
Méret: 80*200cm

Termék leírás

                                                                                   

 

A Ceriflex Selena Comfort 22 vákuummatracok sok éven keresztül kínálják feszes, kemény komfortjukat felhasználójuk számára, köszönhetően a felhasznált minőségi alapanyagoknak. A vákuummatracok között majdhogynem egyedülálló 22 cm-es magasságának köszönhetően napi szintű nagyobb terheléssel is megbirkózik. A Ceriflex Selena Comfort 22 vákuummatracok mind megjelenésükben, mind pedig az elvárható technikai paraméterek területén is kiemelkednek kategóriájának matracai közül.

A Ceriflex Selena Comfort matracok belső magját nagy sűrűségű Elioflex alapanyagból gyártják, ez szavatolja a rendkívül hosszú élettartamot. A több mint 5 évtizedes matracgyártási tapasztalatoknak köszönhetően a termékekre 15 év garanciát biztosít gyártójuk, így nem kell attól tartani, hogy a matrac idő előtt veszítene keménységéből vagy megsüppedne. Az Elioflex habok nyitott cellaszerkezetű alapanyagok, amelyek fokozott igénybevétel esetén is megbízhatóan teljesítenek, amellett, hogy higiéniai tulajdonságukat is megőrzik.

Annak érdekében, hogy a száraz és egészséges alváskörnyezet hosszan fenntartható legyen a Ceriflex Selena Comfort matracok egy különösen igényes külső borítással rendelkeznek. A matracok huzata Aloe Vera impregnáló szerrel kerülnek átitatásra, - amelynek évszázadok óta gyógyító hatást tulajdonítanak - amellett hogy esztétikailag is kifogásolhatatlan megjelenést kölcsönöznek az ágybetétnek. A matracok külsőleg egyformának látszó oldalai közötti különbséget az egyik oldalon a huzat alá steppelt gyapjú réteg jelenti, ami a hűvösebb időszakban kifejezetten kellemes hatást gyakorol a hőérzetre. A matrac másik oldala pedig a meleg, nyári időszakban biztosítja a komfortos hűsítő érzetet.

Minden Ceriflex Selena Comfort matrac vákuumcsomagolásban kerül forgalomba, ami nagyban megkönnyíti a matracok szállítását és egyben garantálja a higiéniát. Ahogyan a vákuummatracok többségénél, ennél a típusnál is érdemes a kibontást követően megvárni, amíg a matrac eléri teljes magasságát és eléri a véglegesnek számító 22 cm-es magasságát. A matracok alapanyagának köszönhetően a Selena Comfort matracok nem igényelnek speciális alátámasztást, kiváló tartást biztosítanak akár statikus, akár dinamikus alátámasztáson elhelyezve. Alapvetően akár a földön vagy egy galérián használva is sokáig biztosítani fogja a megfelelő komfortérzetet, de szellőztetését érdemes szem előtt tartani, hiszen csak így őrizhető meg a matrac higiéniája, ami a jó alvás alapfeltétele.

 

 

Mi az a hideghab?

 

Az egyszerű szivacsok és poliuretán habok 21. századi megfelelője a hideghab. A legfontosabb különbség a hagyományos habokhoz mérten, hogy lényegesen jobb szellőzőképességgel rendelkeznek, köszönhetően a speciális gyártási technológiának. További érdemi előnye az alapanyagnak egyszerű habokhoz képest, hogy formatartóak és hosszú élettartamúak.

A legfontosabb mutatószám a minőségre vonatkozóan, az a kg/m3-ben megadott sűrűségi együttható. Jellemzően minél magasabb ez az érték annál keményebb és terhelhetőbb a matrac, de természetesen a matracban felhasznált rétegvastagság legalább ennyire meghatározó. Némiképpen jellemzi a hideghab kvalitását, hogy gyakran vákuumcsomagolt formában találkozhatunk a késztermékkel, ami azt jelenti, hogy egy több tonnával történő préselést követően is újra visszanyeri formáját.

Gyakorta egyéb matracgyártásban használt anyagokkal kombinálva is megjelenik a termékekben, akár rugós, akár pedig memóriahabos ágybetéteknél egyaránt. A hideghabok között a legkiválóbb minőséget a HR (high resistance) habok jelentik, amelyek nyitott sejtszerkezettel és nagyfokú rugalmassággal rendelkeznek.

 

 Mi az a vákuummatrac?

 

A vákuummatrac kifejezés egy speciális csomagolási eljárást jelent, éppen ezért sokkal helyesebb volna a vákuumcsomagolt matrac kifejezés. Ez nem jelent semmilyen további hozzáadott értéket egy matrac mivoltához, azon kívül, hogy nagyon egyszerűen szállítható és tárolható. A vákuumcsomagolási eljárás tulajdonképpen annyit tesz, hogy az elkészült ágybetétet egy préselésnek vetik alá, amely során a matrac belsejében lévő levegőt kiszorítják belőle, majd ebben a formátumban csomagolják. Ezáltal az ágybetét sokkal kisebb helyet foglal, sokkalta gazdaságosabbá válik a szállítása, egyszerűen több fér el egy konténerben vagy kamionon.

A végső felhasználó szemszögéből nézve a kérdést, szintén előnyökkel járhat egy vákuumcsomagolt matrac megvásárlása, hiszen a matracszaküzletből való elszállítása lényegesen egyszerűbben történik, mint egy hagyományosan csomagolt terméké. Szinte bármilyen személyautóval kényelmesen fuvarozható egy 160 vagy 180*200 cm-es méretű ágybetét. Jól jöhet ez a kompakt méret akkor is, ha a hálószoba egy nehezen megközelíthető helyen van, ha szűk lépcsőfordulón vagy akár egy padlásfeljárón keresztül vezet az út a tervezett helyszínig.

A vákuummatracok formátuma egy henger, ami nagyjából 30 cm átmérőjű, hosszúsága pedig a matrac szélességi dimenziójával egyezik meg. Jellemzően a jó minőségű habok, hideghabok és memória hab alapanyagú ágybetéteknél találkozhatunk ezzel a csomagolás típussal, de több féle rugós matrac is alanya lehet a vákuumozásnak. Ennek a kis méretben történő szállításnak az „ára" csupán annyi, hogy a kibontást követően legalább 24 órán keresztül nem használható a matrac, mert a belső cellaszerkezetnek időre van szüksége, hogy levegővel telítődjön újra és elérje a kívánatos keménységét.