Főoldal

116 db matrac azonnal raktárról!

Telefonszám20 289 19 91

Bonell rugós matrac

59900 Ft-tól
52400 Ft-tól

A Rottex BSC Extra bonellrugós matracok akciós áron érhetőek el, az olcsó Rottex matracok azonnal szállíthatóak a budapesti outlet üzletből. A Rottex BSC matrac a legnépszerűbb matracok közé tartozik hazánkban, hiszen kategóriájában és árszínvonalában kifejezetten kényelmes matracnak számít... 

69900 Ft-tól
61900 Ft-tól

A Konfor Diamond bonellrugós matrac egy kimondottan kemény matrac, amellett, hogy extra terhelhetőségű matracnak számít az olcsó, rugós matracok között. A Diamond fantázianév utal valamelyest a legmeghatározóbb tulajdonságára, a keménységére. A matrac kifejezetten nagy teherbírását a speciális herkules rugórendszernek köszönheti.

1-2

Mi az a Bonell matrac?

Bonell rugós matrac

Az egyik legnépszerűbb matractípus, szinte minden neves matracgyártó kínálatában elérhetőek a bonnellrugós matracok. A bonellrugós kifejezés, egy spirálrugók által összekapcsolt acél rugótestekből álló rugóhálót jelent, ami különböző matracgyártásban alkalmazott alapanyagokkal kombinálva alkotja magát az ágybetétet. A kategóriában találhatóak alacsony vagy éppen kifejezetten vastag, puha és rendkívül kemény modellek egyaránt. A késztermék keménységét befolyásolhatja a rugótesteket alkotó huzalvastagság vagy éppen a kényelmi párnázó réteg összetétele. Minden bonnelrugós matrac jellemzője a visszaható erő, a dinamizmus megléte.