Főoldal

116 db matrac azonnal raktárról!

Telefonszám20 289 19 91

Rottex TR-EX táskarugós matracok

Készlet Méret Ár
0 db 80x200cm 75 900 Ft
63 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 90x200cm 79 900 Ft
67 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 140x200cm 105 900 Ft
100 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 160x200cm 119 800 Ft
106 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 200x200cm 154 900 Ft
141 900 Ft

Rövid jellemzők

A Rottex TR-EX matracok olcsó megoldást kínálnak a zsákrugós matracok között, a Rottex akciós matracok igen népszerűek, gyakran raktárkészletről azonnal elvihetőek. Az 5 ortopéd zónás kivitelben gyártott TR-EX matrac minden alvási pozícióhoz megfelelhet, kisebb vagy nagyobb testtömeg mellett is kiváló komfortot biztosít a félkemény, keményebb matracot kedvelők körében.

Termék információk
Egyedi méret: Igen
Gyártó: Rottex
Súlykorlát: 120 kg
Zónák száma: 5 zóna
Magasság: 24 cm
Keménység: Félkemény
Garancia: 10 év

Termék leírás

                                                                            

 

A Rottex TR-Ex matracok olcsó megoldást kínálnak a zsákrugós matracok között, azoknak ajánlott, akik szeretik a komfortosan kemény fekvést biztosító magasabb kivitelű matracokat. Az 5 ortopéd zónás kivitelben gyártott TR-EX matrac minden alvási pozícióhoz megfelelhet, kisebb vagy nagyobb testtömeg mellett is kiváló komfortot biztosít. A matrac rendelkezik a táskarugós kivitelű matracok előnyeivel, miszerint a két személyes matracméretek esetén nem kell számolni az ágybetét mozgásával, áthullámzásával, ha a valamelyik fél mozgolódik az ágyon.

A Rottex TR-EX matrac ideális megoldást jelenthet az olyan pároknak, akik nem tudnak közös nevezőre jutni a franciaágy méretű matrac keménységének kiválasztásakor, hiszen egyaránt kényelmes lehet bármilyen alvási szokáshoz. A matrac ezen tulajdonsága annak köszönhető, hogy feszes, keményt tartást biztosító rugósorra egy igen vastagnak számító, mintegy 6 cm-es párnázó réteg került. Így a gerinckímélő alátámasztás mellett, nem kell nélkülözni a hívogató puhaság érzetét sem. A Rottex TR-EX matrac szimmetrikus felépítéssel rendelkezik, téli és nyári oldalas megkülönböztetéssel, alkalmazkodva az esetleges hőmérsékletkülönbséggel a hálószobában. A két oldal közötti eltérést a matracszövet alatt található pamut és gyapjú-vatelin alapanyagok biztosítják, amik eltérő hő-megtartó tulajdonsággal rendelkeznek. A matrac huzata fix, élvarrott technológiával készül a tartósság jegyében, amellett, hogy a szövetbe bambusz szálakat szőttek. A bambusz szálak üreges csőszerkezete révén segíti az alvás során keletkező izzadtság elvezetését, így évszaktól függetlenül biztosított az ágybetét kiváló szellőzőképessége, ami rendkívül fontos a higiéniai feltételek fenntarthatóságában.

A matrac szövetén túlmutatóan, az ágybetét oldalába épített szellőzőnyílások jóvoltából a matrac belsejének átszellőzése is megoldott, ez által a száraz, egészséges alvási körülmények hosszú távon is megvalósulnak. Az ajánlott felső súlykorlát 120 kg, annak érdekében, hogy legalább 10 éven keresztül használható maradjon a matrac, komfortjának megőrzése mellett természetesen. A matracot érdemes néhány havonta átforgatni, így nem mindig ugyanott terheljük a matracot. A rendszeres forgatással jelentősen meghosszabbíthatjuk a matrac használhatósági idejét.
A terméket a Rottex magyarországi gyárában készítik szinte változatlan formában, immáron több, mint 20 éves múlttal rendelkezik.