Főoldal

116 db matrac azonnal raktárról!

Telefonszám20 289 19 91

Rottex Allegro Moderato matracok

Készlet Méret Ár
Alacsony készlet! 1 db 160x200cm 178 900 Ft
168 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 180x200cm 194 900 Ft
183 900 Ft

Rövid jellemzők

A Rottex Allegro Moderato matracok megjelenésükben és a biztosított kényelemérzetben is a luxus kategóriát képviselik a minőségi táskarugós ágybetétek között. Az 5 komfortzónával rendelkező kemény matracmagot, mindkét oldalon egy pillowtop kényelmi réteg hivatott puhábbá tenni...

Termék információk
Garancia: 10 év
Egyedi méret: Nem
Gyártó: Rottex
Súlykorlát: 130 kg
Zónák száma: 5 zóna
Magasság: 32 cm
Keménység: Félkemény

Termék leírás

                                          

A Rottex Allegro Moderato matracok megjelenésükben és a biztosított kényelemérzetben is a luxus kategóriát képviselik a minőségi táskarugós ágybetétek között. Az 5 komfortzónával rendelkező kemény matracmagot, mindkét oldalon egy pillowtop kényelmi réteg hivatott puhábbá tenni, ami segít az egyenletes súlyelosztásban és a maximális komfort érzetével ruházza fel a matracot.

Az Allegro Moderato matracokat a feszes tartás jellemzi, nagyobb testtömeg mellett is egyenletes alátámasztást biztosít alváspozíciótól függetlenül. A tekintélyt parancsoló 32 cm-es matracmagasságnak köszönhetően egy alacsony ágyalappal vagy ágykerettel kombinálva is lenyűgözően mutat.

Az Allegro matraccsalád többi ágybetétjéhez hasonlóan a matrac huzata kiváló minőségű, hurkolt kelme, amely a magas fokú higiéniai elvárásoknak is eleget tesz. Az egy tűs steppeléssel készült matrachuzat élvarrott technológiával került rögzítésre, ami hosszú távon is biztosítja az egészséges alváskörnyezetet.