Főoldal

116 db matrac azonnal raktárról!

Telefonszám20 289 19 91

Billerbeck Bahama Nova matracok

Készlet Méret Ár
Alacsony készlet! 1 db 90x200cm 125 900 Ft
111 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 140x200cm 198 900 Ft
160 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 160x200cm 198 900 Ft
175 900 Ft
Alacsony készlet! 1 db 180x200cm 209 900 Ft
196 900 Ft

Rövid jellemzők

A Billerbeck Bahama Nova táskarugós matrac, a zsákrugós matracok között a német minőséget képviselik, raktárról azonnal elvihetőek, Budapest területén belül rendkívül kedvező házhoz szállítási feltételekkel. A matrac egyik oldalán komfortosan kemény, másik oldalán pedig kifejezetten kemény, formakövető alátámasztást biztosít, használata nagyobb testsúly mellett is ajánlott.

Termék információk
Egyedi méret: Igen
Gyártó: Billerbeck
Súlykorlát: 130 kg
Zónák száma: 5 zóna
Magasság: 20 cm
Keménység: Félkemény
Garancia: 10 év

Termék leírás

 

                                                                                     

 

A Billerbeck Bahama Nova matracok a táskarugós matracok között a hosszú távú, kemény fekvést biztosító, minőségi kategóriát testesítik meg, mindamellett, hogy mindkét oldalán eltérő keménységi fokozatot képvisel. A matrac egyik oldalán komfortosan kemény, másik oldalán pedig kifejezetten kemény, formakövető alátámasztást biztosít. Ez a tulajdonság egyedülálló a zsákrugós matracok körében, aminek előnye lehet felhasználójának időközben megváltozott komfortigényének maximális kielégítése.

A matrac, a maga 22 cm-es magasságával szinte bármilyen ágykeretbe helyezve optikailag is jól mutat, felépítése miatt lehetőség szerint – sűrű kivitelű ágyrácsot, - statikus alátámasztást igényel. Ilyen bázison elhelyezve biztosított a matrac zavartalan szellőzése, amit a matrac oldalába épített szellőzőnyílások is segítenek. A megfelelő légáramlás segít az ágybetét higiéniájának fenntartásában, az allergiát okozó tényezők nehezebben telepszenek meg ez által.

A Billerbeck Bahama Nova matrac 5 ergonómiai zónával rendelkezik, aminek jelentősége, hogy az adott testtájék optimális alátámasztásának köszönhetően biztosított a zavartalan pihenés, alvási pozíciótól függetlenül. Mindezek ellenére a matrac elsősorban a hason vagy háton alvóknak nyújt maradéktalan kényelmet, oldalt fekvők esetében általában a nagyobb testsúllyal rendelkezőknek lehet kitűnő választás az ágybetét keményebb komfortjából fakadóan. A Billerbeck Bahama Nova matracok eltérő keménységű zónáit, a matracok magját alkotó rugósor eltérő huzalvastagságú rugói biztosítják, így érhető el a hosszú távra szóló komfort fenntarthatósága. A matracmag rugósorát kiváló minőségű acélrugók alkotják nagy sűrűségben, négyzetméterenként 528 db. A matrac külső szövetét is a felhasznált alapanyagok igényessége jellemzi, a rendkívüli kopásállóság és tartósság jegyében. Az alkalmazott élvarrott technológia és a minőségi steppelés jóvoltából az évek során fellépő fokozott igénybevétel mellett is a helyén marad és nem fog gyűrődni a matrac huzata.

Figyelmet érdemel továbbá a matracgyártás során alkalmazott legújabb technológiák, gyártósorok alkalmazása, amik a 21. századi vásárlói igények kielégítését szolgálják. A Billerbeck cég Európában és nemzetközileg is elismert üzemei, elsősorban a minőségi ágyneműi okán érdemelnek figyelmet, de évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek a matracgyártás területén is. A német tulajdonú anyavállalatot 1921-ben alapították, ebből kitűnik, hogy a cégtörténet igen nagy múltú tradíciókkal rendelkezik, mindamellett, hogy folyamatosan nyitott az újabb technológiai innovációkra.