Főoldal

116 db matrac azonnal raktárról!

Telefonszám20 289 19 91

Rottex Fresh 4 MF K matracok

Készlet Méret Ár
0 db 80x200cm 46 700 Ft
Alacsony készlet! 2 db 90*200cm 49 000 Ft
Alacsony készlet! 2 db 140*200cm 76 900 Ft
Alacsony készlet! 2 db 160*200cm 86 800 Ft
Alacsony készlet! 2 db 180*200cm 98 000 Ft

Rövid jellemzők

A Rottex Fresh 4 MF K memory matrac kifejezetten kemény komfortérzetet biztosít a memóriahabos matracok között, az ortopéd, feszes alátámasztás bármilyen alváspozícióban biztosított, akár nagy testsúly mellett is. A matrac elsősorban a hason és háton alvók számára nyújt kielégítő kényelmet, azonban oldalt fekvésnél is engedi a váll és a csípő vonalát süllyedni.

Termék információk
Szállítási határidő: 14 munkanap
Kényelmi komfort: Kemény
Származási hely: Magyarország
Csomagolás módja: Normál csomagolás
Garancia: 7 év
Összetétel: Hideghab+kókusz+memory
Egyedi méret: Rendelhető
Gyártó: Rottex
Teherbírás: 120 kg
Méret: 80*200 cm
Keménység: Feszes alátámasztás
Matracmagasság: 20 cm

Termék leírás

                                                                            

 

A Rottex Fresh 4 MF K memory matrac kifejezetten kemény komfortérzetet biztosít a memóriahabos matracok között, az ortopéd, feszes alátámasztás bármilyen alváspozícióban biztosított, akár nagy testsúly mellett is. A matrac elsősorban a hason és háton alvók számára nyújt kielégítő kényelmet, azonban oldalt fekvésnél is engedi a váll és a csípő vonalát süllyedni, ami a gerincoszlop egyenes tartását segíti elő.

A Rottex Fresh 4 MF K matrac egyik oldalán rendelkezik a speciális módon gyártott heterogén memóriahab réteggel, ami némiképpen puhít az alapvetően kemény, szendvics szerkezetű matracmagon. Az ágybetét két réteg kókusz felhasználásával készül, ami nem csupán a matrac merevségét és keménységét fokozza, de a matrac szellőző-képességét is jelentős mértékben elősegíti. A matrachuzat körben egy cipzár segítségével eltávolítható, könnyen tisztítható. A huzat anyaga nagy kopásállóságú, túlnyomó részt pamut szövet, ami mosógépben is, akár 60 fokon mosható. A matrac nagyobb testtömeg mellett is használható, a gyártó 7 év alaktartóssági garanciát biztosít. A Rottex Fresh 4 MF K matrac nem igényel különleges alátámasztást, fenyő lécrácson és farugós tartószerkezeten egyaránt használható.