Főoldal

116 db matrac azonnal raktárról!

Telefonszám20 289 19 91

Memory Foam matrac

29900 Ft-tól
26600 Ft-tól
Gyártó: Ceriflex
Teherbírás: 100kg
Huzat típusa: Nem mosható

Ceriflex Classic Memory 13+2  emlékezőhab matracok az olcsó memory foam matrac választék legkeresettebb matracai. Kemény komfort, feszes alátámasztás és megfelelő vastagság. A Ceriflex Classic Memory 13+2 matrac minden olyan igényt kielégít, amit csak egy belépő kategóriás emlékezőhab matractól elvárunk. Olcsó...

39900 Ft-tól
35600 Ft-tól
Gyártó: Ceriflex
Teherbírás: 100kg
Huzat típusa: Nem mosható

A Ceriflex Classic Memory 13+4 matracok kiváló választást jelenthetnek az emlékezőhabos matracok közül, rendkívül jó ár/értékük miatt. Jellemzői a matracoknak a nagyfokú kényelem, az alakkövető kényelmi réteg és a hosszú használhatósági idő egyaránt. Vákuumcsomagolásának köszönhetően rendkívül könnyen szállítható amellett, hogy bármilyen ágyrácson használható.


46700 Ft-tól
Gyártó: Rottex
Teherbírás: 120 kg

A Rottex Fresh 4 MF K memory matrac kifejezetten kemény komfortérzetet biztosít a memóriahabos matracok között, az ortopéd, feszes alátámasztás bármilyen alváspozícióban biztosított, akár nagy testsúly mellett is. A matrac elsősorban a hason és háton alvók számára nyújt kielégítő kényelmet, azonban oldalt fekvésnél is engedi a váll és a csípő vonalát süllyedni.

59900 Ft-tól
53900 Ft-tól
Gyártó: Rottex
Teherbírás: 120 kg
Huzat típusa: 40C°-on

A Rottex Fitt 4 MF memory matrac, kiváló választás a kemény matrac kategóriában, hiszen egyrészről olcsó matrac, amellett, hogy ortopéd, feszes alátámasztást kínál a memóriahabos matracok között. A Fitt 4 MF matrac szendvics szerkezetű felépítésének köszönhetően formáját hosszú időn keresztül megőrzi, nem hajlamos a kigödrösödésre nagyobb testsúly esetén sem.

76900 Ft-tól
73900 Ft-tól
Gyártó: Ceriflex
Teherbírás: 130kg
Huzat típusa: Nem mosható

A Ceriflex Energy Memory vákuummatrac az egyik legjobb alternatívát kínálja kategóriájában, ajánlott azoknak, akik kényelmes és hosszú távú megoldást keresnek. A matrac egyaránt kitűnően használható bármilyen alvási pozíciót előnyben részesítők számára testtömegtől függetlenül. A memóriahabos kényelmi rétegnek köszönhetően kevesebb lesz az éjszakai forgolódás. 

1-5

Mi az a MF matrac?

Memory Foam matrac

Memory foam matrac, emlékezőhab matracok outlet áron. Emlékezőhabos, memóriahabos matracok Budapest bemutatóterem és raktár, készletről azonnal elvihető visco matracok széles választékban és hatalmas raktárkészlettel. Budapest első matrac raktáráruháza.